Vårtor, leverfläckar, födelsemärken, fibrom, solfläckar, rynkor

2016-10-14 00:00:00

Det har blivit otroligt vanligt att ta bort dermatologiska skönhetsdefekter med koldioxidlaser(Co2)!!! Vi har nya kunder i denna behandling i stort sett varje dag. Vi använder oss som sagt av Koldioxidlaser(Co2), för att avlägsna dessa och resultaten blir fantastiska! När man kommer hit så har man normalt en konsultation om vad det är som man vill ta bort. Vi tittar på det och säger om vi vill att vår kirurg ska titta på den eller om det går att ta bort direkt. I så fall kan man i vissa fall få behandlingen samma dag.

Då sätter vi på emla salva(bedövning) en stund och sedan görs behandlingen. Man för en laserpenna med laserstrålen över behandlingsområdet och huden där förångas av laserstrålen som är på 10600 nm. Efter ett par dagar bildas en sårskorpa och den ska såklart läkas utan att man rör den. Sedan är det normalt lite färgskillnad på området i från 1-6 mån på det behandlade området. Sen brukar pigmenten rätta till sig och det syns ingenting där födelsemärket suttit. 

En fantastiskt rolig behandling att utföra, då det blir så fina resultat och är en snabb och relativt smärtfri metod att utföra. Eftersom laserstrålen koagulerar blodkärlen, så blöder det nästan aldrig under behandlingen och därför ser man också väldigt bra vad man gör. Kunderna brukar ofta säga: Varför väntade jag så länge med detta, jag har ju tänkt på att ta bort den här i flera år! =) 

Förr så tog vårdcentralen bort leverfläckar, fibrom etc, ofta med stygn och fula ärr som följd. Nu görs inte detta längre om det inte är något som läkaren vill skicka på analys. Dessa märken, som är benigna(godartade) räknas som skönhetsdefekter och tas inte bort på vårdcentral till reducerad kostnad, utan man får bekosta behandlingen själv.

 

Varma hälsningar
Daniela Acape

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.