Laserpeeling med fraktionerad Co2 laser för behandling av acneärr, förstorade porer, samt hudföryngring

2016-12-07 00:00:00

Vi är många som har lite allmänna ojämnheter i huden. Små hudförändringar som melasma, små linjer eller rynkor, milier, slapp hud, acneärr etc. Dessa saker går det mycket bra att behandla med laserpeeling.

Man kan välja att göra en tuff behandling, då blir det ett väldigt fint och snabbare slutresultat men det är lite längre konvalescens(återhämntning) efter behandlingen. Man kan också välja att dela upp denna behandling i tre lättare behandlingar, med en månads mellanrum. Du kan välja att behandla hela ditt ansikte och/eller halsen eller delar av det, som tex kinder, runt munnen eller runt ögonen. Om du har fått slapp hud/linjer runt ögonen, så blir det väldigt fina resultat med laserpeelingen!

Milier behandling stockholm

Vi använder oss av koldioxidlasern(Co2), men man sätter på ett annat handstycke, som delar upp laserstrålen i många, många små punkter. Man skapar en kontrollerad, ytlig brännskada som sedan läker fint och skapar collagen nybildning, när hudcellerna kommer till undsättning och vill reparera skadan.

En del tycker att det låter skrämmande att man skapar en kontrollerad brännskada i huden med flit, men de flesta hudföryngringsmetoder går faktiskt ut på att skapa kontrollerade skador i huden, så att cellnybildning uppstår och ny fräsch hud kommer fram. Exempel på andra sådana behandlingar är: Trådlyft, IPL behandling, kemisk peeling etc.

Vi erbjuder alltid våra kunder kostnadsfria konsultationer, så att man kan fråga frågor och så att vi kan titta på din hud och se vilken behandling som passar bäst just för dig! Du kan boka konsultation på bokadirekt.se. Skriv gärna i kommentarsfältet vad du vill konsultera om.

Varma hälsningar i vintermörkret / Daniela Acape laser, Stockholm

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.