Laserbehandlingar

Acape Laser är ett litet familjeägt företag i hjärtat av Södermalm i Stockholm.

I Januari 2001 slog Acape upp portarna i Hötorgets tunnelbana. Till en början gjorde vi mest ansiktsbehandlingar, vaxningar, bryn och fransfärg, nagelförlängningar och hade även inhyrda frisörer. Hösten 2001, så köper vi in vår första hårborttagningslaser, Rubinlasern, 694 nm. Ett par år senare byter vi ut den till den nya och modernare traditionella Alexandritlasern, 755 nm. I början visste vi inte hur stort det skulle bli med permanent hårreduktion, men vi syntes ju bra där vi låg och vi fick mycket att göra.
 
En tid senare byggde Svenska företaget Irradia in en KTP laser, 532 nm,  i samma kropp som Alexandritlasern. Detta gjorde att vi även kunde behandla ytliga blodkärl, hemangiom och eldsmärken. 
Den kirurgiska Koldioxidlasern (Co2) 10600 nm, började vi att behandla med år 2007, och köpte senare även till en scanner för laserpeeling. Vi var tidiga med att ha en kirurg hos oss, som gjorde olika behandlingar och han kontrollerade även märken innan vi behandlade dem med Co2 lasern. 

2012, så flyttade vi vidare till Kungsgatan 17, då de skulle renovera i Hötorgets tunnelbana. Där låg vi i 7 år. Nu har vi sedan två år flyttat in på fina Södermalm, mellan Södra station och Mariatorget, på Swedenborgsgatan 12, på hörnet.

Vårvintern 2018, så köpte vi in vår nya Alexandritlaser, Motus Ax Moveo från Deka, som vi och våra kunder är mycket nöjda med.

Sedan har det fortsatt med nya behandlingar och andra maskiner och vi planerar även att fortsättningsvis vara i täten i Stockholm inom estetiska behandlingar!

 

För information och fri konsultation.

Telefon: 08-765 97 08

Svarar vi inte på telefon beror det på att vi är upptagna med behandling.

Lämna gärna ett meddelande eller skicka e-post så kontaktar vi er så snart som möjligt.


E-post: info@acape.se

Tillhör: Svenska Laser Medicinska Sällskapet - http://www.slms.org/

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.