ERBJUDANDE - DECEMBER

Emsculpt fyra behandlingar endast 15000:-

Emsculpt är den världsomfattande behandlingen som alla pratar om! Det är en maskin som med hjälp av elektromagnetiska vågor tränar dina muskler. Träningen som utförs under behandlingen kan jämföras med att göra 20000 sit-ups eller squats på 30 min! Dessa supermaxinala muskelkontraktioner är omöjliga för kroppen att göra själv. Pga av den stora energin som går åt till muskelkontraktionerna, så sker även apoptos (naturlig celldöd) i hudens fettceller. Forskning visar att dina muskler stärks med i genomsnitt 16% och en fettresucering på 19% efter fyra behandlingar. Gå gärna in på realself.com för att se kundnöjdheten världen över samt före och efterbilder.

 
 
V- SOFT LIFT

V- SOFT LIFT: Från 12000:-. Utförs av Dr Nuria Civill

V- Soft lift är en lätt, icke invasiv behandling med trådar som ger ett lyft, ökar elasticiteten i huden och är fullständigt biologiskt nedbrytbar. Trådarna stimulerar kollagennybildning i huden. Kontakta oss för mer information.

Alexandritlaser


Betala för fyra behandlingar vid första tillfället och få en femte behandling kostnadsfritt.

Om du går på Alexandritlaser (hårborttagningsbehandling) hos oss och rekommenderar en ny kund som bokar och kommer på behandling, så får du 10% på din nästa behandling när den kunden uppger ditt namn! 

(OBS! Gäller inte om du har nån annan rabatt hos oss.)

Innan första behandlingen krävs en konsultation, som du bokar via hemsidan. Vid större behandlingar (över 75 min) tillämpar vi inte rabatt på grundpriset, dock finns det paket även där. Vid en konsultation får du reda på hur dessa paket ser ut.

(Gäller behandlingar som är 75 min eller kortare)

Födelsemärken


1 st märke fr. 1250:-
Våra paketpris vid borttagning av 10 st födelsemärken, leverfläckar, fibrom eller hudflikar:

2-5 mm i diameter: 3000:- (ord. pris 3700:-)

Om du inte vet storleken på dina märken kan vi konsultera på plats.

**Alla hudförändringar ska ha kontrollerats av läkare innan borttagning med laser.

HOS OSS KAN DU ÄVEN KÖPA

PRESENTKORT!

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.