Kemisk peeling - Hudföryngring

Kemisk peeling är ett samlingsnamn på många olika behandlingsformer som man lägger på huden i syfte av att få ett fräschare helhetsintryck. Det finns många olika typer av kemisk peeling och många känner till AHA (Alpha Hydroxy Acid) och PHA(Poly Hydroxide Acid). De flesta kemiska peelingar är växtbaserade från tex fruktsyra, socker, mjölk, mandel etc. Ordet peel betyder skal/flaga/fjälla av. När man lägger på en peel efter att noga rengjort huden, så skapar man en reaktion i huden som ger en slipande effekt. Det finns peelingar som är djupa och som utförs av läkare, tex vissa TCA peelingar, de finns de med större molekyler som bibehåller fukt och de finns de som är mellandjupa, för tex reducering av pigmentfläckar/ hudföryngring.

Hos oss på Acape Laser och Evidence Clinic, så har vi flertalet kemiska peelingar, som man kan utföra enstaka för uppfräschning, i kur eller tillsammans med andra behandlingar. Det är såklart rekommenderat att använda bra hudvård regelbundet, samt solskydd, så att man tar hand om sin hud dygnet runt.

 

Uberpeel

En unikt sammansatt kemisk peeling med över 12 verkande ingredienser som passar alla hudtyper och kan användas själv eller tillsammans med Dermapen behandling. Om man gör enbart Uberpeel, så kan den användas som lunch eller partypeel, då huden direkt får en härlig lyster!

Behandlingspris: 1290:-. Hos välutbildad och erfaren Hudterapeut/USK.

 

PRX-T

En unik sammansättning av TCA och Väteperoxid som aktiverar hudens egna förmågor att läka genom att påverka hudens pigmentceller, ämnesomsättning och vävnadstillväxt. Utförs av Dr Nuria Civill.
Rekommenderas i kur om 5 behandlingar, tillsammans med evidensbaserad hudvård.

Behandlingspris: 1900:-. Hos utbildad och erfaren läkare.

 

Zo Skin Health Stimulation peel

Är en kemisk peeling som passar all hudtyper och etniciteter. Den innehåller tre olika syror med aktiva ingredienser  som ökar cellförnyelsen, bekämpar fina linjer, pigmenteringar etc. Huden får direkt en fantastisk lyster och den rekommenderas att göras i en serie för långvarigare resultat. Kan användas som lunch eller  partypeel, då den ger huden en fantastisk glöd och lyster!

Behandlingspris: 1900:-. Hos utbildad och erfaren läkare.

 

Enerpeel och Skintech

Vi har även kemiska peelingar från Enerpeel och Skintech.

Behandlingspris: 1680:-. Hos utbildad och erfaren läkare.

 

Till alla våra behandlingar rekommenderas förbehandling, behandling för hemmabruk under kurens gång, samt efterbehandling med evidensbaserad hudvård samt solskydd!

Varma hälsningar, Dr Nuria Civill, Daniela Holst- Hudterapeut, USK, Laserterapeut, Stina Holst- Hudperapeut, Laserterapeut

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.