Om oss

Vi på ACAPE laser strävar efter att våra kunder ska känna sig väl omhändertagna. Vi gör detta genom att ha välutbildad personal, den bästa klinikutrustningen, härliga lokaler i hjärtat av söder vid t-banestationen Mariatorget samt genom att ge rätt information om våra behandlingar och vad du kan förvänta dig för resultat. I fall vi inte tror på behandlingsresultatet, så säljer vi inte behandlingen!!!

Som kund har du skyldighet att dyka upp vid bokat besök, annars måste du avboka minst 24h innan. Detta för att vi ska ha möjlighet att boka in en annan kund vid händelse av din avbokning. Vänligen respektera detta! Vår tid är lika viktig för oss, som din är för dig.

 

Om Acape Laser

Våra specialister

Stina specialist på Acape Laser

Stina Holst

Klinikchef
Certifierad hud-och laserterapeut

Stina Holst, VD. Gick 2 årig yrkesutbildning till hudterapeut i Helsingfors på 70 talet. Under åren har hon jobbat som anställd hudterapeut och hyrt in sig som egen hudterapeut hos andra. Startade Acape i januari 1998 och inhandlade snart därefter sin första laser. Är även utbildad laserterapeut.

dr_nuria specialist på Acape Laser

Dr. Nuria Civill

Leg. läkare
V-soft lift, trådlyft 
Fillers & Botox
Spec. svettbehandlingar och ytliga blodkärl.

Nuria Civill, legitimerad läkare och specialist på V-soft lift och Botoxinjektioner samt fillers.

Daniela, specialist på Acape Laser Stockholm

Daniela Holst

Undersköterska
Certifierad hud- och laserterapeut

1 årig yrkesutbildning till Hudterapeut 2000-01, Elisbethskolan

Laserterapeut genom SLMS, 2010
Undersköterska, 3 terminer 2014 via Lärgården utbildning.

Utbildad via SHR i Laser/IPL, 2016/2018
Går regelbundet på kurser och fortbildningar, senast Dermatologidag genom SHR, sept 2019.

Daniela jobbar mycket med hårborttagningsmaskinen Alexandritlaser Motus Ax Moveo, borttagning av hudförändringar, när de undersökts av läkare, Dermapen, Kemisk peeling, Reducering av eldsmärken, hemangiom, ytliga blodkärl med KTP laser etc.

Daniela, specialist på Acape Laser Stockholm

Isabelle De Leye

Auktoriserad Hud och Spa terapeut via Elisabethskolan.

Isabelle är alltid lyhörd för sina kunders unika behov och brinner för att uppfylla just dina mål med din behandling. ”Som kund står du alltid i fokus och vi jobbar tillsammans och skräddarsyr behandling och hudvård för att uppnå bästa resultat.” Isabelle arbetar med behandlingar så som Ansiktsbehandling, Dermapen 4, Bryn och fransfärg, Lashlift, permanent hårborttagning med Alexandritlaser, permanent hårborttagning med diatermi, s.k nålepilering etc

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.