Om oss

Vi på ACAPE laser strävar efter att våra kunder ska känna sig väl omhändertagna. Vi gör detta genom att ha välutbildad personal, den bästa klinikutrustningen, härliga lokaler i hjärtat av söder vid t-banestationen Mariatorget samt genom att ge rätt information om våra behandlingar och vad du kan förvänta dig för resultat. I fall vi inte tror på behandlingsresultatet, så säljer vi inte behandlingen!!!

Som kund har du skyldighet att dyka upp vid bokat besök, annars måste du avboka minst 24h innan. Detta för att vi ska ha möjlighet att boka in en annan kund vid händelse av din avbokning. Vänligen respektera detta! Vår tid är lika viktig för oss, som din är för dig.

 

Om Acape Laser

Våra specialister

Stina specialist på Acape Laser

Stina Holst

Klinikchef
Certifierad hud-och laserterapeut

Stina Holst, VD. Gick 2 årig yrkesutbildning till hudterapeut i Helsingfors på 70 talet. Under åren har hon jobbat som anställd hudterapeut och hyrt in sig som egen hudterapeut hos andra. Startade Acape i januari 1998 och inhandlade snart därefter sin första laser. Är även utbildad laserterapeut.

dr_nuria specialist på Acape Laser

Dr. Nuria Civill

Leg. läkare
V-soft lift, trådlyft 
Fillers & Botox
Spec. svettbehandlingar och ytliga blodkärl.

Nuria Civill, legitimerad läkare och specialist på V-soft lift och Botoxinjektioner samt fillers.

Daniela, specialist på Acape Laser Stockholm

Daniela Holst

Undersköterska
Certifierad hud- och laserterapeut

Daniela Holst, vice VD. Gick 1 årig yrkesutbildning till hudterapeut på Elisabethskolan 2000-2001 och började därefter jobba på Acape. Har gått flertalet utbildningar under sin anställning bl.a. till undersköterska och laserterapeut.

Under 2016, så har Daniela gått två utbildningar inom vår branschorganisation SHR (Sveriges Hudterapeuters Riksförbund) en om LASER/IPL samt en angående NÅLEPILERING/THERMOLYS och erhållit diplom i dessa. Daniela kan nu titulera sig hårborttagningsexpert, då hon gått alla godkända utbildningar inom permanent hårborttagning i Sverige.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.