Ärrbehandling

Med koldioxidlaser, med eller utan scanner, så slipar vi ärr. Man kan ta bort ärr i form av pigmentförändringar och även upphöjda är samt acneärr kan bli mycket bättre med denna behandling! Konsultation krävs för prisinformation samt om behandlingen är genomförbar på just dig!

Det finns olika typer av ärr och man kan inte utgå från att de går att få bort helt utan man strävar efter att reducera dem och göra dem mindre synliga, hur stor förbättringen blir är mycket individuellt och varierar från person till person, vanligen upprepas behandlingen för att successivt få en slätare och finare hud.

För att kunna bedöma dina ärr erbjuder vi fri konsultation för att rekommendera behandling och ge en så korrekt prisbild som möjligt. 

Vanligen använder vi fraktionerad CO2-laser vid behandling av ärr.

 

Reaktioner under och efter behandling

Hur patienter upplever behandlingen är individuellt. Du kan välja att få behandlingen med eller utan lokalbedövning.

Efter behandlingen bildas normalt en sårskorpa som oftast sitter en till två veckor. Riv inte på skorporna innan de läkt ut. 
Därefter kan man se en lätt rodnad och en liten ojämnhet, oftast i en till två månader, ibland längre. Läkning i ansiktet går normalt snabbare än på kroppen i övrigt.

 

Behandlingsresultat

Efter några månader börjar man se resultat av behandlingen. På vissa delar av kroppen, speciellt på områden som har starkt pigment efter solning, får man till en början en ljusare yta.

 

Vad skall jag tänka på efteråt?

Ett par dagar efter behandlingen, ska man undvika tvål/duschkräm vid det behandlade området. Man bör inte bada så länge skorpan är kvar p.g.a. infektionsrisken. 
Så länge som det är färgskillnad på området som behandlats, ska man ha solskydd när man exponerar sig för solljus.

 

Kan alla behandlas?

I princip kan alla behandlas, med undantag för personer som tar mediciner t.ex. blodförtunnande eller liknande.

 

Pris

Från 3000:-

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.