Ärr

Det finns väldigt många olika typer av ärr. Vid en kostnadsfri konsultation hos oss, så får du veta vad vi kan göra för just ditt/dina ärr. Vi skräddarsyr en behandlingsplan, vilket oftast innebär att du ska ha produkter hemma som hjälper till att få ett ännu bättre behandlingsresultat, samt solskydd med spf 50 året runt.

Det vi strävar efter är att reducera dina ärr, att de ska bli mindre synliga och att pigment och hudton ska bli jämnare i allmänhet. 

Ärr kan vara ytliga eller djupa, efter tex acne eller andra inflammationer och skador, operationsärr. Det kan vara i form av pigmentförändringar som solfläckar efter en skada eller i form av ytliga blodkärl/rodnad.

Vi på Acape Laser har flera olika behandlingar för reducering av ärr och ibland kombinerar vi dem för bästa resultat:

Laserpeeling med ablativ Co2 laser med eller utan scanner:

Med koldioxidlaser, med eller utan scanner, så slipar vi ärr. Man kan ta bort ärr i form av pigmentförändringar och även upphöjda är samt acneärr kan bli mycket bättre med denna behandling! Konsultation krävs för prisinformation samt om behandlingen är genomförbar på just dig!

Rekommenderat antal behandlingar 1-3. Pris från 3000:-

Dermapen

Dermapen är en microneedling behandling som stimulerar hudens fibroblastceller att skapa nytt kollagen och behandlingen kan göras på olika djup för olika sorters problem, så som acneärr, pigmentförändringar, fina linjer eller en allmän uppfräschning. 6-8 behandlingar rekommenderas.

Pris från 2150:-

Hudföryngring med kemisk peeling

Vid kemisk peeling använder man olika lösningar som appliceras på huden, detta för att avlägsna det yttre cellagret med döda hudceller och stimulera till nybildning av celler. Detta ger en föryngring av huden som blir slätare och lenare med ökad lyster samtidigt som pigmentförändringar och fina linjer reduceras och porer dras ihop.
Kemisk peeling är en metod som funnits länge och används för att behandla olika typer av hudproblem

Uberpeel: Pris från 1290:-

Dermapen och Uberpeel går att använda vid samma tillfälle i en behandling för fördjupat resultat.

Pris från 2990:-

Solfläckar- tas bort med Co2 laser, produkter för hemmavård rekommenderas. Pris från 1500:-.

 

Alla behandlingar går att få i paketpriser vid en konsultation.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.