LPG/ENDERMOLOGIE, en DJUP BINDVÄVSMASSAGE mot celluliter och kroppslig värk

2016-11-23 00:00:00

Vi på Acape laser har jobbar med systemet LPG i 15 år. Det är en utmärkt och väl beprövad metod, vilket betyder att mycket forskning och behandlingar har gjorts över hela världen.
Vi får oftast förfrågningar om att reducera celluliter med detta system, men faktum är att den är bra för så mycket mer. Den är bl.a. bra mot:

  • Dålig blodcirkulation
  • Dålig lymfcirkulation
  • Motverkar vätskeansamlingar (ödem)
  • Celluliter
  • Huvudvärk
  • Spänningar i muskler och leder
  • Slapp, ospänstig hud

Endermologi är en behaglig djup massage som görs med hjälp av en LPG maskin. Maskinen har ett vacuumsug och rullar på handtaget, som gör att huden rullas och sugs in och det blir en djupare massage. Man kan göra en lättare eller tuffare styrka, beroende på vad man tycker om, men resultatet blir inte snabbare eller bättre av att man gör en tuff behandling.
Du gör alltid en serie av behandlingar om du behandlar celluliter eller slapp hud och vätskeansamlingar.

Du bör gå mellan 10-20 regelbundna behandlingar. 10 av dessa ska man gå 2 ggr/vecka för bästa resultat.

Om du vill behanda pga muskel och ledvärk (tex fibromyalgi), så behöver du inte köpa en kur, utan du kan gå enstaka behandlingar.

Under behandlingen så har du en kroppstrumpa (som en helkropps strumpbyxa =)), som du köper vid första behandlingstillfället.

De positiva effekterna av behandlingen är många, då du förbättrar kroppens egna funktioner, som redan finns där, men som har blivit sämre. Kanske pga ett stillasittande jobb, dålig kost, för lite motion, rökning, stress, för litet intag av vätska, alkohol mm.

Vår lymfcirkulation är något vi sällan talar om. Det är vårt slaggproduktsystem i kroppen, som finns till för att föra bort överblivna rester som kroppen inte behöver. Lymfsystemet är trögflytande och får inte hjälp att pumpas runt som tex blodet får av hjärtat. Ganska ofta behöver lymfsystemet hjälp, speciellt om man som kvinna har förmåga att samla på sig vätska vid menstruation eller om du som man har påsar under ögonen, så kan man göra lymfdränage i ansiktet och hjälpa lymfan på traven. Här spelar LPG/endermologi en stor roll och kan ge fantastiska resultat!

Endermologi rekommederas alltid av kirurger före och efter fettsugning eller andra kirurgiska ingrepp för att få ett jämnare resultat.

Varma hälsningar, Daniela/ Acape laser

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.