Trådlyft V-Soft Line

Ansiktslyft utan kirurgi med trådlyft är en ny icke invasiv behandling inom hudföryngring. Vår läkare Nuria Civill är en av de ledande läkarna i just trådlyftbehandlingen V- Soft Lift och jobbar hos oss på Acape laser.

Resultaten är fantastiska och hållbara och den mekaniska skillnaden syns direkt! Under huden arbetar hudcellerna i upp till sex månader efter behandlingen med att öka kollagenbildningen, för fast och spänstig hud.

 

 

V-Soft Lift är en lätt icke-invasiv behandling med tunna trådar som ger ett lyft, ökar elasticiteten och är fullständigt biologisk nedbrytbar. Biverkningar är minimala förutom en eventuell svullnad. Direkt efter behandlingen kan du återgå till dina normala dagliga aktiviteter. Materialet är av polydioxanon, känt för att vara vävnadsvänligt och biokompatibelt. Dessa stimulerar hudens kollagenbildning.

V-Soft Lift är ett säkert alternativ till traditionell kirurgi. Du får inga ärr och utmärkta estetiska resultat.

V-Soft Lift är små tunna trådar med hullingar som absorberas i hudens vävnad. Med dessa kan man effektivt och med långvarigt resultat lyfta ansiktet eller enbart vissa delar, som till exempel kinder, käklinje, "sura mungipor" eller hängande ögonbryn. Det enkla ingreppet tar endst 30 till 60 min och liknar en botulinium toxin eller fillerbehandling. Din hud kommer efter 4 veckor att se både smidigare och fylligare ut.

V-Soft Lift är självabsorberande trådar av ett väl beprövat vävnadsvänligt material som helt bryts ned inom 200 dagar, de har små mikroskopiska hullingar som lätt fixeras i hudvävnaden samt ser till att trådarna sitter fast. Man får även en föryngrande effekt genom den innehållande substansen L-lactid acid som ökar kollagenproduktionen och bromsar hudens åldringsprocess. Huden får en bättre lyster, kvalite´ och spänst.

 

Hur går en trådlyft behandling till?

En tunn tråd förs in i dermis likt en fillerbehandling, tråden placeras på önskad position för att åstadkomma ett lyft. Behandlingen utförs med samma typ av bedövning som med fillers eller Botox. Resultatet syns direkt efter ingreppet men den slutliga effekten syns fullt ut efter 2 till 4 veckor.

Effekten av behandling med trådlyft V-soft Lift håller 24 månader eller längre beroende på ålder, livsstil och hudtyp. Exempel på förkortad effekt är t.ex. rökning och överdriven solning.

Finns risk för komplikationer eller biverkningar?

Svullnad och blåmärken kan förekomma.

V-Soft Lift får endast genomföras av utbildad och certifierad läkare.

 

Pris

Vissa av våra behandlingar går ej att sätta ett fast pris på pågrund av att det är mycket individuellt. Vi har oftast kostnadsfria konsultationer på dessa behandlingar för att du som kund ska få rätt prissättning direkt på plats. Ring, maila eller boka in konsultation på vår sida hos boka direkt. VÄLKOMMEN!

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.