Nyhetsbrev December

Acape öppnade upp 2001 i Hötorgets tunnelbana, vi har även legat på Kungsgatan 17 i sju år och nu är vi i våra befintliga lokaler i hjärtat av Södermalm i Stockholm, Swedenborgsgatan 12, på hörnet.

Vi har mycket erfarenhet inom estetisk laser, så som borttagning av fibrom, leverfläckar och keratoser med Co2 laser, permanent hårborttagning med Alexandritlaser Motus ax, hudföryngring/ärr behandling med Co2 laser samt reducering av ytliga blodkärl med KTP laser.

Vi gör även traditionella hudvårdsbehandlingar så som ansiktsbehandlingar, Dermapen 4, Kemisk peeling, Bryn och fransfärg, Lashlift och browlift etc.

Vårt nyaste tillskott inom behandlingar är kroppsskulpteringsmaskinen, Emsculpt. Med hjälp av elektromagnetiska vågor, så ger Emsculpt kraftfulla muskelsammandragningar, varpå en behandling ger energi för motsvarande 20000 situps eller squats. Vid en serie om 4-6 behandlingar, så får du mycket starkare muskler på området, samt en fettförbränning på ca 20%. 

Emsculpt ger helt fantastiska resultat och vi rekommenderar att man kommer på en konsultation för att få prova maskinen (fem min) och få reda på ens egna förutsättningar för att få ut så mycket som möjligt av behandlingen! Ni kan läsa mer på: emsculptstockholm.nu

 

EMSCULPTKUR 20% i December!

 

På Acape Laser använder vi oss av väl beprövade produkter, märkena vi har hos oss är:

Zo Skin Health, Dermaceuticals, Tebiskin, Colorscience, Sunwards.

Vi har alltid kostnadsfria konsultationer inför våra behandlingar, där du får reda på vad just du har för förutsättningar samt att du får reda på all information som är nödvändig inför din behandling.

Vi på Acape Laser har välutbildad personal och lång erfarenhet av Hudvård och laser. Vi har även en läkare med eget företag i samma lokaler som oss, som utför behandlingar och som man kan boka konsultation hos om man så önskar:

Dr Nuria Civill, Evidence Clinic

 

VI HAR PRESENTKORT! Obs! Kan skickas

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.