Kärl och Åderbråck

 

Behandling av kärl på benen och i ansiktet

Behandling av kärl kan uppdelas i två metoder.

  • Kärl på benen bör i de allra flesta fall behandlas med ett etsande ämne som stoppar blodflödet i kärlen. Behandlingen kan ge blå-märken och man kan också uppfatta att kärlen blir mörkare ett tag men detta beror på det koagulerade blodet. Då kroppen städat upp dessa är resultaten oftast över förväntan.

Behandlingen utföres med en mycket fin nål. Man sprutar i det etsande ämnet i både små och stora kärl.
För åderbråck krävs ibland operation men man kan använda insprutningsteknik på även grova kärl. Insprutningstekniken kräver ofta i början tre eller fyra behandlingar och därefter ett besök om året. Resultaten är mycket goda.

  • Kärl i ansiktet skall alltid behandlas med färglaser då det röda blodfärgämnet framgångsrikt suger upp det gröna ljuset. Kärlet förstörs och huden bleknar. Alla kärlbehandlingar bör betraktas som en blekning och upprepade behandlingar krävs.

 

Pris

Vissa av våra behandlingar går ej att sätta ett fast pris på p.g.a. att det är mycket individuellt. Vi har oftast kostnadsfria konsultationer på dessa behandlingar för att du som kund ska få rätt prissättning direkt på plats. Ring, maila eller boka in konsultation på vår sida hos boka direkt. VÄLKOMMEN!

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.