ENERPEEL- Kemisk peeling

Enerpeel är en serie kemiska peelingar med unika egenskaper, där man kan skräddarsy behandlingarna efter kundens behov. ENERPEEL är klassificerade medicintekniska produkter(CE märkta).
Om du vill ha en djupare effekt än traditionell peeling, men är osäker på om du vill göra laserbehandling, så är behandling med ENERPEEL ett väldigt bra alternativ. Ordet peel betyder skal, flaga eller fjälla av.
När man lägger på en sådan här peeling efter att regjort huden ordentligt, så skapar man en reaktion i huden som ger en slipande effekt. Kedjereaktioner sätts sedan igång som ger en blekande/föryngrande/ sebumreglerande effekt, beroende på vilken peel man använder.

För tillfredsställande resultat, så går man normalt en serie på 4-6 behandlingar, samt köper nån eller ett par produkter för hemmabruk. Solskydd, helst spf 50, ska användas dagligen!

Några av ENERPEELS peelingar:

  • Glycolic acid - hudföryngrande, mot torr hud, allmän uppfräschning blekande egenskaper.
  • Pyruvic acid - fet hud/acne, hudföryngrande, mot pigmentförändringar.
  • Salicyl acid - acne/fet hud
  • Jessner´s acid - ojämn pigmentering, solskador, åldrad hud.

 

Daniela Lindoff, undersköterska, hudterapeut, Acape laser:

"-Många kommer till oss för att behandla acne och/eller pigmentförändringar. Då rekommenderar vi en serie behandlingar med ENERPEEL, samt vissa produkter för hemmabruk(synchroline).

Vi har alltid en konsultation först, för att kolla upp hudens kvalité och vad som kunden ser som ett problem med huden. Det är viktigt att se vilka bakomliggande orsaker som finns till att huden är som den är. Om man behandlar pigmentförändringar, så är det t.ex.viktigt att inte gå ut i solen utan solskydd spf 50, för då motverkar man behandlingen."

"-Man kan ibland diskutera om man gjort några kostförändringar, om huden ändrat karaktär fort. Ibland kan det handla om hormonella/endokrina förändringar i kroppen, så ibland rekommenderar vi först en utredning av läkare. Detta gäller ibland också andra behandlingar, såsom hårborttagning med laser/nålepilering."

 

Pris för behandling

Enstaka behandling (rekommenderas endast vid uppfräschning): 1000:- Tillsammans med ansiktsbehandling: 600:-

Serie om 6 behandlingar: 5000:- (Du får en kostnadsfri behandling)

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.