Cellulitbehandling

Daniela Lindoff, undersköterska, hudterapeut, laserterapeut, Acape laser:

"-Endermologi är en behandling som jag jobbat med i 13 år nu. Den är fantastisk, för man ser så ofta bra, tillfredsställande resultat hos kunderna.

De allra flesta tycker också att det är en skön massagebehandling, som såklart går djupare än en vanlig massage. Behandlingen dränerar kroppen på överflödig vätska, reducerar efter ett tag celluliter och ojämn hud, samt stramar upp och formar kroppen! Har även hört av några kunder som tränar mycket att de blir vigare av behandlingen.

Det är en rolig behandling att göra, helt enkelt! Varje behandling är 35 minuter lång och man behandlar hela kroppen, men kan skräddarsy behandlingen för varje kund, tex fokuser på lår och stuss. Man har en kroppstrumpa på sig under behandlingen, detta för att det gör ont att göra direkt på huden och så är det av hygieniska skäl."

Endermologie / LPG

Endermologie® är en metod som effektivt avlägsnar celluliter och fettdepåer och samtidigt formar din kropp. Den har även bra effekt på en del medicinska indikationer, samt sportskador.
Endermologie® och Cosmecanique® är det lyckade resultatet av högteknologisk fransk forskning. Tekniken har under flera år med framgång använts i Frankrike. Numera tillämpas metoden på många håll i övriga världen, t ex i Europa och USA. Den är CE-märkt och FDA- (food and drug administration) godkänd. Man räknar med att ca 80 000 personer per dag, runt om i världen, behandlas med maskiner från LPG Systems®.

 

Vad innebär Endermologie?

Endermologie är namnet på den behandling med LPG -Keymodel som, utan smärta eller kirurgiska ingrepp, kan avlägsna envisa celluliter och besvärande fettdepåer från mage, "ridbyxlår" eller stjärtpartiet, och slapp hud kan stramas upp. Endermologie® kan också vara ett bra alternativ till fettsugning. Detta för alla de personer som tvekar inför ett kirurgiskt ingrepp eller för dem, som av olika anledningar, inte anses som lämplig för fettsugning.

 

Varför är Endermologie så effektiv mot celluliter?

Förtätad bindväv tillsammans med dålig blodcirkulation är den huvudsakliga orsaken till att kroppen bildar sk cellulit hud.
Endermologie® är därför mycket effektivt, kanske den effektivaste behandlingen mot detta problem.

Behandlingen skulpterar din kropp och ger ett synbart resultat såsom förbättrad hudstruktur och en uppstramning av huden Dessutom är det en mycket skön, avkopplande och smärtfri behandling.

Varje behandling tar 35 minuter och resultat kan ses efter ca 5-8 ggr. En grundbehandling för celluliter är 14-20 ggr och utförs 2 ggr/vecka. Behandlingsresultatet kan sedan underhållas ca 1 ggr/månad. Andra behandlingsområden. Tekniken är dessutom en effektiv och välgörande behandling mot andra fysiska problem orsakade av olika cirkulationsstörningar, såsom muskelvärk, spänningshuvudvärk, ledvärk, stelhet, svullnader mm. Även Fibromyalgi- och Sclerodermipatienter kan med fördel behandlas. Problem med ärr vävnad i huden kan också behandlas. Ärren kan göras mjukare och mindre nedbundna. På så sätt reduceras stramningar som ger ökad rörlighet och minskad smärta samt ett bättre kosmetiskt resultat t ex vid brännskadeärr och Dupuytrens kontraktur.

 

Cellulitbehandling

  • Reducerar celluliter
  • Ökar fettförbränningen
  • Gör huden mjukare och slätare
  • Skalar av döda hudceller och gör huden smidigare och fastare
  • Förbättrar lymfdränaget

 

Priser för cellulitbehandling

Enstaka behandling: 850 kr
Serie om 10 behandlingar: 6500 kr
Serie om 14 behandlingar: 8 400 kr
Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.