Hår

Vi tar bort oönskad hårväxt med laser.

Behandlingen utföres med modern och effektiv utrustning

För att ge dej en korrekt prisbild för behandling önskar vi träffa dej för gratis konsultation, vi informerar då om förutsättningen förbehandlingarna, Du får känna hur det känns när man behandlar och du får prisuppgifter och material att läsa.

Se vår info angående alexadritelaser.

Vaxning

Hela ben 550:- Hela ben med bikini(ej brasiliansk) 590:- Halva ben 390:- Halva ben med bikini(ej brasiliansk) 490:- Vaxning enbart bikinilinje(ej brasiliansk) 290:-

Diatermi

Diatermi är en permanent hårborttagningsmetod som är väl beprövad och fungerar på alla hårtyper oavsett färg kvalitet och hudfärg. En steril, tunn nål förs ner i hårsäcken och värmer upp den. Detta gör att näringstillförseln till hårroten upphör, vilket leder till att hårsäcken skadas eller dör. Det krävs flera behandlingar som vid de andra hårborttagningsmetoderna. Exakt antal går ej att förutspå. Startkostnad: 400:- för 10 min och därefter 100:- var 5:e minut.

 

Pris

Vissa av våra behandlingar går ej att sätta ett fast pris på p.g.a. att det är mycket individuellt. Vi har oftast kostnadsfria konsultationer på dessa behandlingar för att du som kund ska få rätt prissättning direkt på plats. Ring, maila eller boka in konsultation på vår sida hos boka direkt. VÄLKOMMEN!

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.