Kirurgi

Acape kirurgi är det mångsidiga valet för Dig som vill ha ett utmärkt alternativ till den allmänna sjukvården eller bara vill komma för en skönhetsbehandling.

Jan Erik Axelsson, är specialist i Plastikkirurgi och Pediatrisk kirurgi (Barnkirurgi). Han har nyligen pensionerat sig från sin överläkartjänst vid Universitetssjukhuset i Örebro där han arbetat i mer än 30 år.  Utöver sedvanliga plastikkirurgiska ingrepp som utförs inom den offentliga vården har Jan Erik haft ett speciellt intresse för diagnostik och behandling av elakartade hudtumörer. Detta specialintresse renodlade han som verksamhetschef för den Hudkirurgiska mottagningen (en underavdelning till Plastikkirurgen) vars uppdrag i första hand inriktades på diagnostik och -kirurgisk behandling av hudcancer. Under många år har Jan Erik varit den enskilda läkare inom Uppsala-Örebroregionen (och därmed i Sverige) som diagnostiserat och opererat flest fall av maligna melanom. Han betraktas därmed som en av landets ledande experter inom detta område. Han har under många år utbildat läkare från hela landet i diagnostik och behandlingsprinciper för olika typer av hudtumörer.
Jan Erik har också varit representant för Örebro Läns Landsting i melanomgruppen inom Regionalt Onkologiskt Centrum i Uppsala-Örebro där han bland annat deltagit i utformandet av behandlingsprinciper/vårdprogram för denna cancerform.

Efter sin pensionering arbetar Jan Erik vidare med sitt specialintresse på konsultbasis. Han har också uppdrag som medicinsk rådgivare åt några företag i den medicintekniska branschen.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.